ua en ru

Зустріч Волкера і Суркова почалася в Мінську

Зустріч Волкера і Суркова почалася в Мінську Фото: Курт Волкер (flickr.com/usembassykyiv)

Зустріч Волкера і Суркова проходить у закритому режимі

Зустріч спеціального представника США по Україні Курта Волкера з помічником президента Російської Федерації Владиславом Сурковим проходить сьогодні в Мінську (Білорусь). Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства закордонних справ Білорусі в Тwitter.

"Помічник президента Росії Владислав Сурков і спрецпредставник США по Україні Курт Волкер зустрічаються в Мінську в закритому для ЗМІ режимі", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 23 серпня Волкер відправиться до Києва, де приєднається до міністра оборони Джеймса Меттіса на зустрічах з високопоставленими урядовцями України для "обговорення наступних кроків на дипломатичних переговорах по відновленню суверенітету і територіальної цілісності України".

Як повідомлялося раніше, міністр оборони Сполучених Штатів Америки Джеймс Меттіс відвідає Україну до 24 серпня 2017 року. Міністр почне поїздку до Йорданії, де зустрінеться з королем Абдалла II ібн Хусейн аль-Хашимі. Візит буде першим для Меттіса в Йорданію в якості міністра оборони.