ua en ru

Спалах менінгіту в Красногорівці, загинула дівчина, - Жебрівський

Спалах менінгіту в Красногорівці, загинула дівчина, - Жебрівський Фото: Павло Жебрівський (facebook.com/zhebrivskyi)

В Красногорівці 10 чоловік перебуває під наглядом лікарів

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що в місті Красногорівка Донецької області від стафілококового менінгіту померла 16-річна дівчина. Про це він повідомив в Facebook.

"Ввечері 24 червня 2017 року у неї підвищилася температура, вранці її доставили в лікарню в Курахове, а звідти в 16:30 - Слов'янськ. Лікарі боролися за її життя, але на жаль, вночі 26-го червня вона померла", - заявив Жебрівський.

За його словами, медики обстежують людей, які могли контактувати з загиблою. Так, вчора обстежили 70 осіб і виявили 10 з підвищеною температурою тіла. Сьогодні обстежили ще 14 - у всіх температура в нормі.

"10 осіб, у яких вчора була підвищена температура, зараз знаходяться під наглядом лікарів: 6 - в інфекційному відділенні Курахівської лікарні, 4 - вдома під патронатом сімейних лікарів. Як запевняють медики, стан їх здоров'я задовільний. Візуальних ознак розвитку захворювання немає. Але остаточні результати аналізів, які вони здали вчора, сьогодні ввечері", - резюмував Жебрівський.

За Красногорівці. Як доповіла мені Тетяна Збуцька, перший заступник Мар'ян їнської райдержадміністрації, ситуація із захвор...

Опубліковано Павлом Жебрівським 27 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Жебрівський сподівається, що підведення газу в Авдіївку вдасться завершити до Дня Незалежності.