ua en ru

ВРП звільнила суддю Вищого госпсуду, який два роки не з'являвся на роботі

ВРП звільнила суддю Вищого госпсуду, який два роки не з'являвся на роботі Фото: суддя був відсутній на роботі з липня 2015 року (Pixabey)

Суддя Запорощенко може перебувати на окупованій території

Вища рада правосуддя прийняла рішення про звільнення судді Вищого господарського суду Михайла Запорощенка, який два роки не з'являвся на роботі. Про це йдеться в повідомленні ВРП.

Повідомляється, що суддя Запорощенко після закінчення відпустки у червні 2015 року не вийшов на роботу, а також не повідомив про причини відсутності на робочому місці. Перевірка встановила, що суддя може перебувати на тимчасово окупованій території України і не виходить на зв'язок з Вищим господарським судом.

"Вища рада правосуддя ухвалила звільнити Запорощенка Михайла Дмитровича з посади судді Вищого господарського суду України на підставі пункту 3 частини шостої статті 126 Конституції України", - зазначили у ВРП.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві судді продають службове житло після приватизації. Зокрема, в махінаціях помічені судді Окружного адміністративного суду столиці.