ua en ru

Через вибух в аквапарку Тайваню постраждали більше 100 осіб

Через вибух в аквапарку Тайваню постраждали більше 100 осіб Фото: Тайвань

У деяких постраждалих опіки покривають більше 40% тіла

Внаслідок вибуху в аквапарку столиці Тайваню Нью-Тайбей отримали поранення і були госпіталізовані 100 осіб, повідомляє місцеве видання Focustaiwan.

Після вибуху загорілася головна сцена парку.

"Пожежа в аквапарку Formosa Water Park спалахнула о 20:30 і була швидко взята під контроль. Причину пожежі ще належить визначити. Кілька жертв, деякі з яких отримали опіки на більш, ніж 40% тіла, були відправлені до лікарні для екстреного лікування. Багато поранених все ще чекали в парку на лікування", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що на момент вибуху в аквапарку проходила вечірка Color Play Asia. Деякі учасники вечірки повідомили, що після викиду в повітря великого обсягу "таємного порошку" почав вогонь.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в п'ятницю, 26 червня, відбулося кілька нападів у різних частинах світу. Зокрема, внаслідок теракту в Кувейті загинуло 27 осіб. В результаті теракту в Тунісі загинуло 39 осіб. В результаті теракту у Франції одна людина була обезголовлена і ще кілька отримали поранення. В результаті теракту в Сомалі загинули не менше 30 людей.