ua en ru

Органи досудового слідства оголосили про підозру 6 особам в рамках конфлікту на Закарпатті

Органи досудового слідства оголосили про підозру 6 особам в рамках конфлікту на Закарпатті Фото: Стрілянина в Мукачевому

Всі вказані особи ідентифіковані, встановлена їх причетність до вчинення злочину

Органами досудового слідства було оголошено підозру 6 особам в рамках конфлікту, який відбувся на Закарпатті. Про це в ході засідання ТСК з питань розслідування обставин конфлікту в Закарпатській області повідомив старший прокурор ГПУ Олександр Голінченко, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогоднішній день органами досудового слідства повідомлено про підозру 6 особам - це чотири підозрювані, які затримані органами досудового розслідування після вчинення злочину, двоє із вказаних осіб на сьогоднішній день перебувають у розшуку. Одна особа ідентифікована. Це померлий боєць "Правого Сектору". Він був виявлений слідчими оперативними підрозділами в лісосмузі після вчинення злочину", - сказав Голінченко.

За його словами, всі вказані особи - ідентифіковані, та встановлена їх причетність до вчинення вказаного злочину. Наразі здобуваються додаткові докази.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України (ГПУ) перевіряє причетність народного депутата Михайла Ланьо (група "Воля народу") до контрабандних потоків в Закарпатській області.