ua en ru

ГПУ перевіряє причетність Ланьо до контрабанди на Закарпатті

ГПУ перевіряє причетність Ланьо до контрабанди на Закарпатті Фото: Михайло Ланьо

Прокуратура перевіряє діяльність так званої "групи Ланьо"

Генеральна прокуратура України (ГПУ) перевіряє причетність народного депутата Михайла Ланьо (група "Воля народу") до контрабандних потоків в Закарпатській області. Про це в ході засідання тимчасової слідчої комісії (ТСК) з питань розслідування обставин конфлікту в Закарпатській області повідомив старший слідчий з особливо важливих справ Генпрокуратури Андрій Попов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Хочу ще раз запевнити представників комісії, що перевіряється діяльність і так званої "групи Ланьо" та підстави для цього конфлікту", - повідомив Попов.

"Ми направили доручення від правоохоронних органів до оперативним підрозділам з метою отримання всієї інформації і фактів виявлення контрафактної продукції з метою виявлення фактів контрабанди та отримання інформації щодо причетності саме до цієї діяльності представників так званої "групи Ланьо", - наголосив слідчий.

Як повідомлялося, напередодні Михайло Ланьо повернувся в Україну. За неофіційною інформацією, він провів близько тижня в Італії на морі разом з сім'єю, куди поїхав 22 липня, покинувши країну з другої спроби.