ua en ru

Всесвітній банк відзначив недостатню швидкість проведення реформ в Україні

Всесвітній банк відзначив недостатню швидкість проведення реформ в Україні. Таку думку в ході форуму Raiffesen Private Wealth Forum висловив директор Світового банку у справах України, Білорусі та Молдови Мартін Райзер, передає кореспондент РБК-Україна.
"Ми в принципі задоволені програмою реформ, але ми незадоволені дійсно тією швидкістю, з якою вони впроваджуються. Ми вважаємо, що дії уряду дещо непослідовні і кілька суперечливі до того, що написано в програмі ... що ми тут бачимо - те, що влада розуміє цей розрив, і намагаються дійсно піти далі вперед (відповідно до графіка). Я не кажу про те, що це просто, коли ми говоримо про пенсійну реформу, про підвищення тарифів. Це не просто для будь-якої країни, але це важливо і потрібно. Я б не сказав, що це вся область реформ, є й багато інших речей, реалізувати які простіше, це перш за все дерегуляція", - заявив Райзер.
Нагадаємо, голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що Верховна Рада (ВР) України разом з Кабінетом міністрів планує сьогодні, 14 червня, доопрацювати проект закону про пенсійну реформу.