ua en ru

У Світовому банку заявили, що створення Антикорупційного суду критично важливе для України

У Світовому банку заявили, що створення Антикорупційного суду критично важливе для України Фото: Джим Йонг Кім

Також, прийняття земельної реформи є однією з умов для інвестицій

Створення Антикорупційного суду в Україні є критичним. Про це сьогодні в ході зустрічі з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом сказав президент групи Світового банку (СБ) Джим Йонг Кім, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми вважаємо, що це є критичним моментом економічного зростання України в майбутньому. Сприйняття України в світі зміниться дуже позитивну сторону. Я знаю, що ви і ваш уряд віддані ідеї реформи і ми зробимо все, що в наших силах, щоб допомогти вам пройти останні стадії", - сказав він.

Також Кім зазначив, що ухвалення земельної реформи є однією з умов для залучення інвестицій.

Президент групи СБ повідомив, що 13 листопада відбулася його зустріч з керівниками Національного антикорупційного бюро та Спеціальної антикорупційної прокуратури.

"Наступний крок - створення незалежного вищого суду є критичним. Це частина програми співпраці з Міжнародним валютним фондом, але я хочу, щоб ви знали, з перспективи інвесторів, людей спостерігають за Україною, цей наступний крок абсолютно критичний", - підкреслив Кім.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Світовий банк має 40 трлн доларів інвестицій, які можуть бути вкладені в проекти в Україні.