ua en ru

Всесвітньо відомий фінансовий консультант Бодо Шефер у Києві!

Всесвітньо відомий фінансовий консультант Бодо Шефер у Києві!

15 вересня Київ відвідає найкращий фінансовий консультант у Європі, незрівнянний практик позиціонування й управління фінансами, підприємець Бодо Шефер. Він розробив власні закони переможців, ефективність яких підтвердив власним прикладом.

Бодо Шефера називають "фінансовим Моцартом" і "правителем грошей". Він - автор бестселера "Шлях до фінансової незалежності", більше 20 років читає лекції у Німеччині, Голландії, Росії та інших країнах. У Бодо дуже незвичне мислення. Він упевнений у тому, що успіх визначають не випадковості та щасливі збіги, а правильно обрана стратегія дій.

"У 2016 році компанія OLEROM організувала масштабну бізнес-подію Forum One Ukraine, у рамках якої вперше в Україні виступив Бодо Шефер. Його виступ викликав величезний резонанс і змінив життя багатьох. На численні прохання ми знову вирішили запросити до нашої країни найкращого фінансового експерта. І вже незабаром усі бажаючі зможуть відвідати його семінар "Фінансова свобода. Закони переможців» у Києві й отримати практичні поради від людини, яка з нуля зробила мільйон", - коментує організатор заходу, засновниця компанії OLEROM Ольга Редзюк.

На семинарі ви

  • отримаєте працюючі стратегії для досягнення вашої фінансової свободи,
  • побачите джерела доходів, які роками лежали "перед носом",
  • запустите фінансовий потік, який працює на вас,
  • звільните себе від рутини і зайвих дій,
  • навчитеся розуміти ринок інвестування,
  • дізнаєтеся, як бачити вигоду там, де інші бачать провал.

На заході також виступлять запрошені спікери.

Бернд Рейнтген - тренер успішних людей, експерт із 24-річним досвідом в інвестуванні та особистий радник з інвестицій Бодо Шефера і Юргена Хеллера.

Саідмурод Давлатов - бізнес-тренер із 20-річним досвідом. Він проводить тренінги з таких напрямів, як фінансова грамотність, особистісний ріст, самовдосконалення, досягнення фінансового благополуччя, а також майстер-класи для підприємців.

Деталі - за телефоном (044) 222 84 74 або на сайті schaefer.olerom.com

Прийдіть і знайдіть свій шлях до фінансової свободи!