ua en ru

Усі відділення "Укрпромбанку" працюватимуть під брендом "Родовід банку", - С.Щербина.

Усі відділення "Укрпромбанку" працюватимуть під брендом "Родовід банку". Про це заявив тимчасовий адміністратор "Родовід банку" Сергій Щербина, передає кореспондент РБК-Україна. Він уточнив, що деякі з відділень "Укрпромбанку" наразі знаходяться під арештом. "Вони заарештовані вкладниками "Укрпромбанку", які намагалися забрати свої кошти. Арештовані певними структурами і юридичними особами, які теж хочуть отримати свої кошти. Але "Родовід банк" буде забирати активи і в тому числі відділення "Укрпромбанку", - запевнив С.Щербина.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України 11 листопада 2009 р. прийняв рішення про докапіталізацію "Родовід банку" на суму 5,6 млрд грн. Частка держави у статутному капіталі "Родовід банку" становить 99,99%.
Нагадаємо, раніше "Укрпромбанк" передав до "Родовід банку" пасиви у вигляді вкладів фізичних осіб на 6,9 млрд грн.
НБУ ввів тимчасову адміністрацію в "Укрпромбанк" 20 січня 2009 р. На даний момент тимчасовим адміністратором банку є співробітник НБУ Костянтин Раєвський.
"Укрпромбанк" зареєстрований у 1989 р. На 1 листопада 2009 р. мережа "Укрпромбанку" складалася з 26 філій та 255 відділень, кількість банкоматів - 228, кількість банківських терміналів - 413, кількість торгових терміналів - 342.