ua en ru

Всі підозрювані у заворушеннях в Черкаській обл. будуть звільнені після розблокування адмінбудівель, - прокуратура

Всі підозрювані у заворушеннях в Черкаській області будуть звільнені після розблокування адмінбудівель.

Всі підозрювані у заворушеннях в Черкаській області будуть звільнені після розблокування адмінбудівель. Про це сьогодні на брифінгу за участі представників засобів масової інформації повідомив прокурор області Геннадій Дем'яненко, повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Згідно з повідомленням, у прокуратурі області вже створена робоча група з метою забезпечення належного виконання закону та ефективного розслідування кримінальних справ про злочини, пов'язані з масовими акціями.

Прокурор також підкреслив, що підозрювані у масових заворушеннях будуть звільнені від кримінальної відповідальності після виконання всіх вимог закону.

"По-перше, це звільнення всіх зайнятих приміщень органів державної влади та місцевого самоврядування на всій території держави...По-друге, учасники масових акцій протесту в Києві повинні розблокувати транспортні комунікації на вулиці Грушевського, інші вулиці, як у Києві, так і в інших населених пунктах України, крім тих, на яких проходять мирні акції протесту", - сказав Дем'яненко.

"Закон вводиться в дію лише після того, як на сайті Генеральної прокуратури України буде розміщена інформація генерального прокурора України про виконання всіх вимог цього закону", - додав він.