ua en ru

Всі ключові опорні пункти терористів в Маріуполі взяті силовиками під контроль, - Аваков

Всі ключові опорні пункти терористів в Маріуполі (Донецька область) взяті силовиками під контроль.

Всі ключові опорні пункти терористів в Маріуполі (Донецька область) взяті силовиками під контроль. Про це у своєму Facebook повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Інформую по активній фазі АТО в Маріуполі. Йде планова операція з ліквідації укріпрайону терористів ДНР на чолі з кримінальним авторитетом на прізвисько Чечен. Район проведення операції в центрі Маріуполя оточений. В операції беруть участь підрозділи Національної гвардії України, спецпідрозділу МВС "Азов" і "Дніпро-1". Блокпости навколо Маріуполя забезпечують Збройні сили", - написав Аваков.

За його словами, операція почалася о 4:50 і проходить успішно за планом.

"Всі ключові опорні пункти терористів на цей час взяті під контроль. Підбитий БРДМ, знищені снайперські точки терористів. Втрати з боку терористів високі. З нашої сторони втрат немає - двоє бійців поранені", - зазначив Аваков.

Він уточнив, що операція ще триває.

Нагадаємо, як повідомив раніше командир батальйону Національної гвардії України "Донбас" Семен Семенченко, батальйон "Азов" під час проведення антитерористичної операції в Маріуполі знищив п'ятьох терористів.