ua en ru

В.о. голови Держгеонадр заявляє, що опоненти намагаються "прив'язати" його до справи Розенблата

В.о. голови Держгеонадр заявляє, що опоненти намагаються "прив'язати" його до справи Розенблата Фото: Микола Бояркін

Бояркін заявляє про інформаційні атаки проти себе

Т.в.о. голови Держслужби геології та надр України Микола Бояркін заявляє про інформаційні атаки проти себе. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.

Чиновник стверджує, що опоненти-політики намагаються втягнути його в бурштинову справу Розенблата.

"Політики починають інформаційні війни, заручаючись "експертами", які ще до сьогодні навіть не знали про існування Держгеонадр. Знаю, що опоненти (а їх, на жаль, чимало), користуючись справою Розенблата, намагаються прив'язати мене до неї. Але раджу не гаяти часу, бо ж стільки, скільки ми отримали проблем від цієї справи, просто словами не передати. Це були удари зі всіх сторін, у тому числі – і медійні. Шановні опоненти, не скуповуйте експертів та політиків, не витрачайте ресурси на фейкові медіакампанії. Моя заява – у дорозі до НАБУ", – пише він.

Також Бояркін долучив до допису оперативне відео, яке містить докази можливої причетності Розенблата до "бурштинової справи", яке попередньо оприлюднило НАБУ.

Політики починають інформаційні війни, заручаючись «експертами», які ще до сьогодні навіть не знали про існування Держгеонадр. Знаю, що опоненти (а їх, на жаль, чимало), користуючись справою Розенблата, намагаються прив'язати мене до неї. Але раджу не гаяти часу, бо ж стільки, скільки ми отримали проблем від цієї справи, просто словами не передати. Це були удари зі всіх сторін, у тому числі – і медійні. Шановні опоненти, не скуповуйте експертів та політиків, не витрачайте ресурси на фейкові медіакампанії. Моя заява – у дорозі до НАБУ. Denys Bihus Oleksa Shalayskiy Сергій Лещенко Юрий Николов Sevgil Hayretdın Qızı Musaieva Vitaliy Shabunin Mustafa Nayyem Bohdan Kutiepov Nastya Stanko Тетяна Даниленко Сергій Рахманін

Опубліковано Миколою Бояркіним 10 липня 2017 р.

Нагадаємо, комітет з питань регламенту та організації роботи Верховної Ради України визнав достатньо обґрунтованим подання генерального прокурора Юрія Луценка на зняття недоторканності з народного депутата Борислава Розенблата.