ua en ru

Під час пожежі вантажного автомобіля в Києві загинула людина

Під час пожежі вантажного автомобіля в Києві загинула людина Фото: пожежа (flickr.com/jerry_lake)

Причини займання встановлюються

У пожежно-рятувальну службу Києва 2 вересня надійшло повідомлення про займання автомобіля КАЗ, який був припаркований на території приватної садиби в провулку Будьонного. Про це йдеться в повідомленні на сайті ДСНС.

"О 3:16 пожежники загасили полум'я. Під час ліквідації пожежі в транспортному засобі було виявлено тіло чоловіка", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що причини загоряння з'ясовуються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 26 серпня, через спалах електропоїзда № 828 Жмеринка - Київ затрималися в дорозі кілька пасажирських поїздів.

Інцидент стався в 10:03 біля станції Кожанка. Загорання було ліквідовано силами пожежного поїзда і пожежних. Після ліквідації пожежі пасажирів за допомогою допоміжного локомотива доставили на станцію Фастів і пересадили на інший електропоїзд

Наголошується, що у зв'язку з інцидентом в дорозі затрималися такі пасажирські поїзди: № 70 Львів - Маріуполь - 1:00 49 хвилин, № 66 Кишинів - Москва - на 1:00 16 хвилин, № 764 Одеса - Дарниця - на 1:00 17 хвилин, № 23 Москва - Одеса - на 1:00 01 хвилину, № 47 Москва - Кишинів - на 13 хвилин