ua en ru

У Київській обл. загорівся електропоїзд, ніхто не постраждав

У Київській обл. загорівся електропоїзд, ніхто не постраждав Фото: поїзд (РБК-Україна)

В результаті інциденту затрималися в дорозі кілька пасажирських поїздів

У суботу, 26 серпня, через спалах електропоїзда № 828 Жмеринка - Київ затрималися в дорозі кілька пасажирських поїздів. Про це повідомили в прес-службі "Укрзалізниці".

"Інцидент стався о 10:03 біля станції Кожанка. Загорання було ліквідовано силами пожежного поїзда і пожежних. Після ліквідації пожежі пасажирів за допомогою допоміжного локомотива доставили на станцію Фастів і пересадили на інший електропоїзд", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що у зв'язку з інцидентом в дорозі затрималися такі пасажирські поїзди: № 70 Львів - Маріуполь - 1:00 49 хвилин, № 66 Кишинів - Москва - на 1:00 16 хвилин, № 764 Одеса - Дарниця - на 1:00 17 хвилин, № 23 Москва - Одеса - на 1:00 01 хвилину, № 47 Москва - Кишинів - на 13 хвилин. Також затрималися два приміських потяги.

"Проведемо детальне розслідування всіх подібних випадків. Повинен бути посилений контроль, а також передбачені додаткові кошти для підтримки в належному стані пасажирського рухомого складу ", - зазначив в. о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов.

Також повідомляється, що зараз проводиться розслідування за фактом події.

Нагадаємо, на Закарпатті під час руху загорівся пасажирський потяг.