ua en ru

Під час обшуків в офісах "Яндекса" знайдено "багато цікавого", пов'язаного з РФ, - Грицак

Під час обшуків в офісах "Яндекса" знайдено "багато цікавого", пов'язаного з РФ, - Грицак Фото: Василь Грицак

Грицак заявив, що не має права розголошувати дані розголосу

Під час обшуків в офісах російської компанії "Яндекс" було знайдено "багато цікавого", пов'язаного з Російською Федерацією. Про це повідомив голова Служби безпеки України Василь Грицак, передає канал "112 Україна".

"Я не маю права розголосити дані. Але ми там знайшли багато чого цікаво, і повірте, це цікаве пов'язане з Росією", - сказав Грицак.

Також Грицак заявив, що поки рано говорити про результати блокування російських сайтів, проте в результаті таких дій страждає російський бізнес та економіка.

"Думаю, говорити зарано, оскільки свідомі громадяни розуміють і не користуються російськими мережами і навіть не тому, що російські спецслужби збирають про них дані. Давайте скажемо так: у результаті цих дій навіть російська економіка страждає, російський бізнес поніс значні збитки", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за результатами санкціонованих обшуків у київському та одеському офісах компанії "Яндекс. Україна" співробітники Служби безпеки України (СБУ) встановили, що компанія незаконно збирала і передавала в Росії персональні дані українських громадян.