ua en ru

Під час конфлікту на мітингу в Харкові ніхто не постраждав, - МВС

Під час конфлікту на мітингу в Харкові ніхто не постраждав, - МВС Фото: стела першої "маївки" у Харкові

Міліція вчасно відреагувала на конфліктну ситуацію

Під час конфлікту, який виник на несанкціонованому мітингу до 1 травня у Харкові, ніхто не постраждав. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Харківській облсти.

"У Харкові працівники міліції не допустили порушень громадського порядку під час проведення несанкціонованої акції. Конфлікт виник між пенсіонерами та проукраїнськи налаштованими громадянами біля стели, встановленої на місці першої "маївки" в місті. В результаті події ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні.

В міліції розповіли, що для участі у заході зібралося близько 20 осіб, переважно похилого віку. Вони розгорнули плакат з написом "Мир, праця, травень".

Судовий пристав повідомив їм про обмеження права громадян на проведення 1 травня зборів в Харкові, але частина мітингувальників відмовилася покидати майданчик біля стели. До них підійшло кілька десятків людей з державними прапорами. Між учасниками акції виникла словесна перепалка.

"Правоохоронці одразу відреагували на ситуацію і припинили її розвиток, відтіснивши групу пенсіонерів від активістів. Згодом більшість учасників акції розійшлася. У правоохоронні органи з приводу цієї події ніяких звернень не надходило", - повідомили в МВС.

Нагадаємо, як повідомлялося, в Харкові на мітингу до 1 травня виникли сутички.