ua en ru

Під час фестивалю в М'янмі загинули 285 осіб

Під час фестивалю в М'янмі загинули 285 осіб Фото: фестиваль води в М'янмі

Всього 1 073 людини отримали поранення

Під час проведення чотириденного фестивалю води загинули 285 людей. Про це повідомляє India Today, з посиланням на агентство "Сіньхуа".

"Традиційний водний фестиваль Тиньянь в цьому році проходив з четверга по неділю, 13-16 квітня. Поранення отримали 1073 осіб", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, серед загиблих 10 були в Най Пій Тау, 44 - в Янгоні, 36 - в Мандалаї, 26 - в регіоні Сагайнг, 11 - в районі Танинтарі, 37 - в районі Баго, 11 - в районі Магуей, 20 - в штаті Мон, 17 - в Ракхине, 29 - Шан і 28 в регіоні Айявадді.

Правоохоронці зареєстрували на водному фестивалі загалом1200 кримінальних справ. Справи були пов'язані з вбивством, автомобільною катастрофою, вживанням наркотиків, крадіжкою, володінням зброєю та груповим насильством.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що група бойовиків в М'янмі захопила в заручники близько 40 туристів з Таїланду. Загарбники зажадали від влади Таїланду звільнити одного з членів терористичного угруповання, раніше затриманого тайською владою і обвинуваченого в контрабанді біженців.