ua en ru

За час АТО на Донбасі поранені більше 13 тис. українських військових, - Порошенко

За час АТО на Донбасі поранені більше 13 тис. українських військових, - Порошенко Фото: Петро Порошенко (president.gov.ua)

Порошенко зазначив, що українці боронять свою землю від російського агресора

За час проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі поранені більше 13 тис. українських військових. Про це заявив президент України Петро Порошенко під час зборів паралімпійської збірної.

"Україна зараз переживає дуже непрості часи. Українці боронять свою землю від російського агресора, українці ховають своїх героїв, більше 13 тисяч українських військових поранені в цій страшній війні, вони потребують медичної допомоги, уваги суспільства, а головне - вони потребують психологічної допомоги", - підкреслив Порошенко.

Феноменальний успіх українських паралімпійців на XIІ зимових Паралімпійських іграх 2018 року став визначною подією в історії світового спорту. Дякую нашим незламним спорсменам-паралімпійцям за перемоги. Ви – справжня гордість для України! Нехай ваш приклад надасть наснаги і віри у власні сили тисячам і тисячам особам з інвалідністю в Україні, надихне і до занять спортом, і до активного включення в громадське життя. #PyeongChang2018 #Паралімпіада2018

Опубліковано Петром Порошенком 30 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу, 29 березня, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 57 обстрілів позицій Збройних сил України, троє українських військовослужбовців постраждали. Двоє українських захисників отримали поранення, ще один - бойове травмування. Постраждалі перебувають у лікувальних установах, їм надана необхідна медична допомога.