ua en ru

На Донбасі за добу постраждали троє українських військових, - штаб

На Донбасі за добу постраждали троє українських військових, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

В зоні АТО зафіксовано 57 обстрілів позицій ВСУ

За минулу добу, 29 березня, в зоні проведення АТО бойовики російсько-окупаційних військ здійснили 57 обстрілів позицій ВСУ, троє військових постраждали. Про це інформує прес-центр штабу АТО в Facebook.

"На Донецькому напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і озброєння БМП бойовики обстріляли наші укріплення в районі Павлополя. Міномети калібру 82 мм окупанти застосували по захисникам Широкіно, а гранатомети різних типів та стрілецьку зброю - поблизу Авдіївки, Водяного, Гнутово, Пісків, Опитного, Новотроїцького, Лебединського та Піщевика", - інформує штаб.

Двоє українських захисників отримали поранення, ще один - бойове травмування. Постраждалі перебувають у лікувальних установах, їм надана необхідна медична допомога.

"Також під вогонь з великокаліберних кулеметів потрапили захисники Талаківки, Кам'янки, Мар'їнки і Верхнеторецького, а під БМП - Гнутово, Талаківки та Піщевика. Крім цього, стрілецьку зброю окупанти застосували по наших позиціях у Широкіно, Шахти Бутівка і Павлополя, а протитанкову керовану ракету - в районі Новотроїцького", - повідомили в прес-центрі.

Наголошується, що на Луганському напрямку з гранатометів і стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстрілювали укріплення поблизу Артемового, а з великокаліберних кулеметів - недалеко від населеного пункту Луганське.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 29 березня 2018...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 29 березень 2018 р.

Нагадаємо, з 30 березня у зоні АТО почалося "пасхальне перемир'я".