ua en ru

ВР завтра планує розглянути ряд законопроектів про вибори нардепів і проект закону про антикризові заходи у сфері ЖКГ

Верховна Рада України завтра, 4 жовтня, на пленарному засіданні планує розглянути законопроект № 6200 від 16 березня 2010 р. ініціював народним депутатом від Партії регіонів Валерієм Коновалюком про антикризові заходи у сфері житлово-комунального господарства. Законопроектом пропонується тимчасово заборонити нарахування пені та застосування штрафних санкцій підприємствам - виконавцям житлово-комунальних послуг на суму їх заборгованості перед газопостачальними компаніями за спожитий газ, внісши зміни до деяких законодавчих актів України.

Крім того, народні депутати планують розглянути проект закону № 8712 від 20 червня 2011 згідно з яким "інвестор може звернутися в Кабінет міністрів України або Міжвідомчу комісію з пропозицією про вирішення питання про проведення конкурсу на укладення угоди про розподіл продукції по окремому ділянці надр.
Також нардепи планує розглянути законопроект № 8729 від 1 липня 2011 р. Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо врегулювання надання окремих адміністративних послуг (у сфері електроенергетики та теплопостачання). Проект Закону розроблено з метою законодавчого закріплення повноважень Кабінету Міністрів України встановлювати розмір і порядок оплати за видачу ліцензії в електроенергетиці та деяких видів діяльності в сфері теплопостачання.
Нардепи також розглянуть проекту закону № 4217 "Про внесення змін до закону України" Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування "(щодо перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам).
На вечірньому засіданні Верховна рада планують розглянути низку законопроектів про вибори народних депутатів України ініційованих народними депутатами.
Нагадаємо, як повідомлялося раніше, спікер парламенту Володимир Литвин, сьогодні, заявив про те, що жоден законопроект про вибори нардепів не буде прийнятий в першому читанні.