ua en ru

ВР на наступній сесії має розглянути закони, необхідні для отримання траншу ЄС, - Геращенко

ВР на наступній сесії має розглянути закони, необхідні для отримання траншу ЄС, - Геращенко Фото: Ірина Геращенко (УНІАН)

Також Рада має зосередитися над наближенням українського законодавства до стандартів ЄС

Верховна Рада України на наступній сесії має розглянути законопроекти, якы необхідні для отримання траншу Євросоюзу. Про це на своїй сторінці у Facebook написала перший віце-спікер Ради Ірина Геращенко.

"ВР на наступній сесії має зосередитися на законопроектах, прийняття яких належить до ключових умов 3-го траншу макрофінансової допомоги, а також над наближенням українського законодавства до стандартів ЄС", - написала Геращенко.

Разом з колегами з різних фракцій у четвер зустрілися з Віце-президентом Європейської Комісії, членом ЄК з питань євро т...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 14 липня 2017 р.

Геращенко також повідомила, що вчора, 13 липня 2017 року, провела зустріч з віце-президентом Європейської комісії Валдісом Домбровскісом, у ході якої обговорювалися питання зміни українського законодавства, імплементації Угоди про асоціацію, а також безпекова ситуація на Донбасі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у ході зустрічі прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з віце-президентом Європейської Комісії, єврокомісаром з питань євро і соціального діалогу Валдісом Домбровскісом було домовлено, що України має 4 місяці на виконання умов Євросоюзу для отримання третього траншу макрофінансової допомоги обсягом 600 млн євро в 2017 році.