ua en ru

ВР сьогодні заслухає інформацію ФДМУ щодо приватизації об'єктів держвласності протягом 2010-2011 рр

Верховна Рада (ВР) України сьогодні,18 березня, заслухає інформацію голови Фонду державного майна України (ФДМУ) Олександра Рябченко щодо приватизації об'єктів державної власності протягом 2010-2011 рр., після чого народні депутати заслухають інформацію Генеральної прокуратури України та Міністерства внутрішніх справ про хід розслідування справи про зникнення журналіста Василя Климентьєва та інших резонансних справ, пов'язаних із захистом прав журналістів. Про це йдеться у порядку денному роботи ВР.
Також сьогодні планується розглянути проект закону про внесення змін до законів щодо спрощення процедури розмежування земель державної та комунальної власності, зміни до законів щодо вдосконалення регулювання ринку комунальних послуг.
Народні депутати планують розглянути декілька проектів постанов, які стосуються відзначення 130-річчя з дня народження українського вченого медика Олександра Богомольця, відзначення 120-річчя з дня народження українського письменника Михайла Булгакова, проект постанови про військове меморіальне кладовище та зміни до кримінально-процесуального, кримінального та адміністративного законодавства.