ua en ru

ВР сьогодні розгляне питання ратифікації

Верховна Рада 2 листопада розпочне роботу з питань ратифікації. Про це йдеться в порядку денному роботи парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

Парламентарі мають розглянути проект закону про ратифікацію угоди між урядами України та Федеративної Республіки Бразилія про співробітництво в оборонній сфері, про ратифікацію Конвенції Міжнародної організації праці №155 1981 р. про безпеку й гігієну праці та виробниче середовище, а також проект закону про ратифікацію додатків до документів, складених за результатами першої спільної перевірки проходження лінії державного кордону між Україною та Угорською Республікою в період 1997-2003 рр. і проект закону про ратифікацію між Україною та Естонською Республікою у сфері соціального забезпечення.

Після цього депутати планують перейти до розгляду опозиційних проектів законів, зокрема "Про встановлення прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати", "Зміни до державного бюджету на 2011 р. щодо забезпечення соціальних гарантій громадян" та інші.

Також парламентарі планують повернутися до повторного першого читання щодо проекту постанови про заслуховування інформації генпрокурора України, міністра внутрішніх справ та голови Київської міської державної адміністрації щодо неправомірного перешкоджання співробітниками органів внутрішніх справ проведенню опозиційними партіями мирної святкової ходи в м. Києві 24 серпня 2011 р.