ua en ru

ВР розгляне сьогодні питання ратифікації

Верховна Рада України 22 лютого розпочне роботу з питань ратифікації. Про це йдеться у порядку денному роботи парламенту, повідомляє кореспондент РБК-Україна.

Зокрема, парламентарі розглянуть проекти законів: "Про ратифікацію угоди між Кабінетом міністрів України та урядом Російської Федерації про порядок перетинання українсько-російського державного кордону жителями прикордонних регіонів", "Про ратифікацію угоди (у формі обміну нотами) між урядами України та Естонської Республіки про внесення змін та доповнень до угоди про взаємну охорону секретної інформації".

Після цього народні депутати мають розглянути зміни до Кримінального кодексу, ст. 210 - щодо удосконалення кримінальної відповідальності за порушення бюджетного законодавства, зміни до закону "Про Конституційний суд", а також до Сімейного кодексу щодо приведення у відповідність з Конституцією України.

Депутати також перейдуть до розгляду закону "Про державну допомогу сім'ям з дітьми", а також зміни до закону "Про державну підтримку сільського господарства". Після цього Верховна Рада планує розглянути проект закону "Про внесення змін до ст. 2 закону "Про здійснення державних закупівель (щодо придбання документів для бібліотечних фондів)", а також зміни до закону "Про загальну середню освіту (щодо реорганізації загальноосвітніх навчальних закладів)".

О 16:00 депутати продовжать роботу у комітетах, комісіях і фракціях.