ua en ru

ВР планує сьогодні заслухати С.Тігіпка та внести зміни до цивільно-процесуального законодавства України

Верховна Рада (ВР) України планує сьогодні заслухати віце-прем'єр-міністра України Сергія Тігіпка в ході Години запитань до уряду, а також внести зміни до цивільно-процесуального законодавства України, йдеться в порядку денному сьогоднішнього пленарного засідання, передає кореспондент РБК-Україна.
Сьогодні народні депутати розглянуть проект закону про внесення змін до законів України щодо удосконалення управління профтехосвітою, проект закону "Про внесення змін до законів України з питань інтелектуальної власності", проект закону щодо клінічних випробувань лікарських засобів, проект закону про внесення змін до закону України про держбюджет на 2010 р. щодо визначення головним розпорядником бюджетних коштів Вищого спеціалізованого суду України, проект закону "Про деякі питання організацію бюджетного процесу 2010 року".
На сьогодні заплановано годину запитань до уряду щодо стану економічних реформ в Україні.
Крім того, доповідати по законопроектах будуть заступник міністра освіти і науки Віктор Івченко, міністр охорони здоров'я Зіновій Митник, заступник міністра фінансів Сергій Рибак, заступники міністра юстиції Валерія Лужковська та Юрій Притика.