ua en ru

ВР на поточному пленарному тижні розгляне 80 питань, а в середу заслухає омбудсмена

Верхова Рада України на поточному пленарному тижні розгляне 80 питань, а в середу заслухає омбудсмена. Про це на погоджувальній раді заявив спікер парламенту Володимир Рибак, передає кореспондент РБК-Україна.

"На поточний пленарний тиждень пропонується 80 питань. В основному, це ті питання, які планувалося розглянути на минулому пленарному тижні, але черга до них не дійшла... Серед пріоритетних для уряду залишаються відпрацьовані комітетами і юридичними службами проекти законів до другого читання. Це 22 проекти законів. Є також два проекти законів, подані Президентом", - заявив Рибак.

Також спікер повідомив, що в середу, 5 червня 2013 р., в парламенті буде заслухано звіт уповноваженого ВРУ з прав людини про стан справ, а також про захист прав і свобод людини.

"За підсумками звіту ми приймемо відповідну постанову", - зазначив він.

При цьому глава парламенту незадоволений проведенням парламентських слухань. Він закликав більш відповідально ставитися до їх підготовки.

"У середу в нас планується проведення парламентських слухань на тему сучасного стану і перспектив реформи охорони здоров'я", - додав Рибак.

Читайте також: ВР завтра першим питанням розгляне проект закону про повторні вибори нардепів в одномандатних округах