ua en ru

ВР обрала Бухарєва, Дейдея і Паламарчука до комісії з призначення голови Держбюро розслідувань

ВР обрала Бухарєва, Дейдея і Паламарчука до комісії з призначення голови Держбюро розслідувань Фото: Вреховна Рада України

За документ проголосували 235 нардепів

Верховна Рада України підтримала проект постанови №4069 "Про визначення представників Верховної Ради України у складі комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Державного бюро розслідувань". За документ проголосували 235 нардепів.

Проектом Постанови пропонується визначити кандидатури до складу Конкурсної комісії, визначені Верховною Радою України за поданням Комітету, до предмета відання якого належить організація та діяльність органів досудового розслідування.

"Рекомендувати Верховній Раді України до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади Директора Державного бюро розслідувань таких осіб: 1) Бухарєва Владислава Вікторовича (за згодою), 2) Дейдея Євгена Сергійовича (за згодою), 3) Паламарчука Миколу Петровича (за згодою)", - сказано в тексті документу.

Зазначимо, що організацію та проведення конкурсу здійснює комісія з проведення конкурсу на зайняття посади Директора Державного бюро розслідувань, до складу якої входять:

1) три особи, визначені президентом України;
2) три особи, визначені Верховною Радою України за поданням комітету Верховної Ради України, до предмета відання якого належать організація та діяльність органів досудового розслідування;
3) три особи, визначені Кабінетом міністрів України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Держбюро розслідувань в Україні повноцінно запрацює не раніше 2017 року.