ua en ru

ВР буде працювати і приймати закони, - Рибак

Верховна Рада України буде працювати і готова приймати закони для реалізації програми економічних реформ. Про це на розширеному засіданні Кабінету міністрів України заявив спікер парламенту Володимир Рибак.

"Більшість політичних сил в парламенті єдині в одному - через економічні реформи ми відкриємо шлях у євроінтеграційний простір. Це дозволило вирішити парламентську кризу, забезпечити відновлення роботи ВРУ", - заявив спікер.

Рибак зазначив, що Верховна Рада готова підтримати прискорення реалізації програми економічних реформ, ініційованої Президентом України Віктором Януковичем.

"Через прийняття відповідних законопроектів ... На наш погляд, протягом сесії уряд міг би внести пакети системних проектів законів", - заявив Рибак.

При цьому спікер ВР зазначив, що не всі проекти законів, які підготовлені міністерствами, досконалі.

"Це істотно гальмує їх проходження і розгляд у комітетах. Це підтверджує той факт, що з березня 2010 р. Президент використовував вето до 34 законів, які були підготовлені міністерствами... Але єдність наших органів дозволить вирішити всі завдання, поставлені перед нами" , - впевнений Рибак.

Читайте також: Кабмін вирішив доопрацювати програму і прийняти її наступного тижня