ua en ru

Вперше в Україні виступить криптовалютная зірка, біткоін Ісус - Роджер Вер

Вперше в Україні виступить криптовалютная зірка, біткоін Ісус - Роджер Вер

Роджер Вер - відомий у всьому світі криптовалютный інвестор і мультимільйонер відповість на запитання аудиторії Ukrainian Blockchain Day.

Вже 25 березня в НСК "Олімпійський" кожен з присутніх на заході або онлайн, зможе задати питання Роджеру Віру.

Мультимільйонер, інвестор, спікер і професіонал в області блокчейн і криптовалют народився в Кремнієвій долині, яка також відома як основний центр інноваційних технологій. Свої задатки підприємця він проявив задовго до появи на ринку кріптовалюти Bitcoin. Під час навчання в коледжі, а саме в 1999-му році, молодий підприємець здійснив запуск власного сайту під назвою "MemoryDealers", за допомогою якого він продавав комплектуючі для персональних комп'ютерів за більш низькими цінами, ніж конкуруючі компанії. Даний сайт забезпечує доходом мультимільйонера і сьогодні. Саме завдяки створенню цього сайту Роджер Вер зміг заробити свій перший мільйон.

Вперше в Україні виступить криптовалютная зірка, біткоін Ісус - Роджер Вер

Першим внеском у розвиток власного бізнесу була сума розміром 1400 доларів, зароблених майбутнім мультимільйонером під час літніх канікул. Дану суму Роджер Вер використав для придбання жорстких дисків, які потім були продані їм на сайті eBay за ціною, що перевищує в 5 разів вартість їх покупки.

Саме з того моменту Роджер Вір і почав розвивати свій бізнес. За час існування сайту і компанії "MemoryDealers" клієнтами мультимільйонера встигли стати такі відомі організації як Cisco, Vodafone та HP.

За станом на сьогоднішній день компанія Роджера Віра має оборотом в 5-10 мільйонів доларів. Організація має головний офіс, який розташований в Каліфорнії, а також безліч філій у таких країнах як Японія і Південна Корея. При цьому дана організація увійшла в число перших компаній, що дозволяють розплачуватися за придбані товари токенами Bitcoin.