ua en ru

Вперше в Україні - Кім Кійосакі та її команда "Rich Woman"!

Вперше в Україні - Кім Кійосакі та її  команда "Rich Woman"!

3-4 жовтня, в готелі Інтерконтиненталь, Київ, відбудеться перший інвестиційний та освітній форум для жінок "Rich Woman" ("Багата Жінка") за участю найкрутішого тренера з інвестицій Кім Кійосакі, автора бестселерів "Багата Жінка", "Час Підніматися", "Щастя", "Позбудьтеся поганих боргів" (у співавторстві зі своїм чоловіком Робертом Кійосакі), співзасновниці "Школи Багатого Батька", засновниці "Школи Багатих Жінок" в США.

Кім Кійосакі, разом зі своєю командою "Rich Woman" вперше прилетять в Україну, щоб зустрітись із українськими жінками та поділитись з ними своїм досвідом досягнення фінансової незалежності, який є настільки універсальним, що є прийнятним для впровадження в будь-який країні світу.


Ти можеш повністю трансформувати своє фінансове життя!

Два інтенсивних дні тренінгу "Багата Жінка" від кращих з найкращих!

Твій квиток на тренінг - це твоя найкраща інвестиція в твоє забезпечене, стабільне життя, яке ти почнеш будувати одразу після тренінгу!
Аналогів цьому тренінгу немає ані в Україні ані в світі. Всі ці два дні, разом із жінками України, ти будеш змінюватись кожну хвилину, будеш зростати та поглинати найцінніші знання в керуванні своїми грошима, в створенні свого власного капіталу та захищеного фінансового майбутнього.

Вже тисячі жінок по всьому світі після цього тренінгу досягли фінансової незалежності, незалежно від того, з якого рівня своїх фінансів вони починали свій шлях.

Не впусти цю можливість! Зроби все, щоб потрапити на цей тренінг! Ти варта того, щоб стати забезпеченою, фінансово захищеною, впевненою, та щасливою!

Не розраховуй тільки на доходи свого чоловіка! Будь із ним тільки тому, що кохаєш його, а не тому, що він тебе забезпечує!

Реєструйся зараз та зроби перший крок до свого стабільного та фінансово захищенного життя!

“Твій чоловік не є твоїм фінансовим планом" - Кім Кійосакі.

Подробиці на сайті https://richwoman.com.ua/ru

Або за телефоном: +380 (98) 392 4304

+38(044) 333-80-53