ua en ru

Біля Троїцького загинув український військовий, - штаб АТО

Біля Троїцького загинув український військовий, - штаб АТО Фото: війна на Донбасі

При обстрілі українських позицій бойовики застосували кулемети великого калібру і стрілецьку зброю

Неподалік населеного пункту Троїцьке Донецької обл. загинув військовослужбовець Збройних сил України. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"За попередньою інформацією, в результаті обстрілу позицій однієї з механізованих бригад, особовий склад якої виконує бойові завдання на Донецькому напрямку неподалік Троїцького, загинув військовослужбовець Збройних Сил України", - йдеться в повідомленні.

Також у штабі АТО додали, що на даному напрямку бойовики застосовували кулемети великого калібру і стрілецьку зброю.

Повідомлення прес-центру штабу АТО За попередньою інформацією, внаслідок обстрілу позицій однієї з механізованих бригад,...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 квітня 2017 р.

Як повідомлялося раніше, бойовики на Донбасі із забороненої зброї обстріляли позиції Збройних сил України біля Новотроїцького (Донецька область).

"Українські військові, які стоять на позиціях в районі Новотроїцького, Донецької, раз фіксують порушення російсько-терористичними формуваннями вимог Мінських домовленостей. Сьогодні ворог обстріляв наших бійців з АГСив, РПГ, СПГ і БМП-1. А вчора близько одинадцятої години вечора на українські позиції прилетіли чотири міни 120-го калібру", - повідомили 26 квітня у прес-центрі штабу АТО.

Нагадаємо, в зоні АТО протягом дня поранений один український військовий.