ua en ru

В зоні АТО протягом дня поранено одного українського військового, - штаб

В зоні АТО протягом дня поранено одного українського військового, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 18 разів обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитероричтичної операції (АТО) на Донбасі протягом дня, 26 квітня 2017 року, поранено одного українського військового. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Російсько-окупаційні війська продовжують цинічно порушувати режим тиші. З початку доби ворог 18 разів обстріляв позиції сил АТО. Один військовослужбовець Збройних сил України отримав поранення", - йдеться у повідомленні.

Так, зазначається, що на Приморському напрямку бойовики обстріляли українські позиції біля Широкиного з мінометів калібру 120-мм, а з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілювали опорні пункти в районі Водяного, з гранатометів різних систем - біля Новотроїцького. Крім того, поблизу Мар`їнки діяли ворожі снайпери.

"На Донецькому напрямку, мінометами калібру 82-мм ворог накривав оборонців Авдіївки та Верхньоторецького, а зі стрілецької зброї обстрілював захисників Новгородського. Також під Новгородським активізувався ворожий снайпер", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що на Луганському напрямку з мінометів калібру 120 мм, протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру бойовики вели вогонь по опорних пунктах поблизу Новоолександрівки. Крім того, з мінометів 82 мм калібру, гранатометів та великокалуберних кулеметів бойовики обстрілювали сили АТО в районі Троїцького.

"Позиції поруч населеного пункту Попасна ворог накривав мінометами калібру 120-мм. З гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів гатив по оборонцях Новозванівки", - повідомляють у штабі.

Зведення прес-центру штабу АТО на 18.00 26 квітня 2017 року. Російсько-окупаційні війська продовжують цинічно порушувати...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харківській області на загальновійськовому полігоні загинули двоє українських військових.