ua en ru

Біля пункту пропуску "Новотроїцьке" тривають вибухи

Біля пункту пропуску "Новотроїцьке" тривають вибухи Ілюстративне фото (twitter.com/OSCE_SMM)

КПВВ залишається закритим, пожежа досі не локалізували

У Донецькій області біля контрольного пункту в'їзду-виїзду "Новотроїцьке" тривають вибухи, робота КПВВ залишається заблокованою. Про це йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби України.

Повідомляється, що пожежу поблизу КПВВ "Новотроїцьке" досі не локалізували в результаті постійної детонації вибухонебезпечних предметів. Пропуск осіб та транспортних засобів через лінію розмежування не здійснюється.

Нагадаємо, вчора РБК-Україна повідомляло, що командування Об'єднаних сил у зв'язку зі степовим пожаром поблизу контрольних постів "Березове 1" та "Березове 2" закрило пункт пропуску "Новотроїцьке". В результаті пожежі детонують мінні поля і боєприпаси, що не розірвалися. У той же час з боку окупованих районів пропуск тривав, прикордонники евакуювали людей на спеціальному транспорті.

Пізніше стало відомо, що КПВВ "Новотроїцьке" відкриють після стабілізації ситуації, яка склалася в результаті степових пожеж. Місія ОБСЄ повідомила, що камера спостерігачів в Березовому зареєструвала велику пожежу в безпосередній близькості до камери.