ua en ru

Біля парламенту Сербії чоловік погрожував підірвати себе

Біля парламенту Сербії чоловік погрожував підірвати себе Фото: парламент Сербії (blic.rs)

За неофіційною інформацією він колишній військовослужбовець сербської армії

Невідомий чоловік погрожував підірвати себе біля будівлі сербського парламенту в Белграді. Про це повідомляє агентство Blic.

Біля парламенту Сербії чоловік погрожував підірвати себеБіля парламенту Сербії чоловік погрожував підірвати себеБіля парламенту Сербії чоловік погрожував підірвати себеБіля парламенту Сербії чоловік погрожував підірвати себеБіля парламенту Сербії чоловік погрожував підірвати себеБіля парламенту Сербії чоловік погрожував підірвати себе

Фото: біля парламенту Сербії чоловік погрожував підірвати себе ((blic.rs))

Як повідомляється, 63-річний чоловік приїхав до будівлі парламенту на своєму авто близько години дня. Його автомобіль був сильно пошкоджений.

На місце події прибули посилені наряди поліції, медики, рятувальники і сапери для нейтралізації можливих вибухових пристроїв.

Близько години поліція вела переговори з чоловіком, після чого він здався правоохоронцям і був супроводжений в психіатричну клініку, повідомляє N1.

За неофіційною інформацією громадянин є відставним військовослужбовцям сербської армії і мав при собі пістолет та ручну гранату.

Будівлю парламенту евакуювали. З допомогою металошукача були оглянуті всі автомобілі навколо парламенту. На місці продовжують залишатися значні сили поліції.

Нагадаємо, в Сербії заявили про початок військових навчань у четвер, 29 березня, на полігоні "Пасулянска левада", що знаходиться неподалік від території частково визнаної Республіки Косово.