ua en ru

Біля морського кордону України за тиждень зафіксували 43 іноземні судна

Біля морського кордону України за тиждень зафіксували 43 іноземні судна Фото: охорона морського кордону (dpsu.gov.ua)

Також оглянуто 9 українських суден та 1 іноземну яхту, на порушників складено протоколи

До Одеського морського порту повернувся катер "Балаклава, котрий виконував завдання з охорони морського кордону. Протягом тижня операції екіпаж катера проконтролював порядок плавання 43 іноземних суден, йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

"Протягом тижня КаМО "Балаклава" виконував завдання у північно-західній частині Чорного моря. У взаємодії з судном ВМС України "Горлівка" та прикордонною авіацією екіпаж відпрацював спільні дії в зоні відповідальності, а також стажування офіцерів плавскладу загону", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за результатами служби проконтрольовано порядок плавання 63 суден 43 з яких іноземні.

"Також оглянуто 9 українських суден та 1 іноземну яхту. За результатами виявлених порушень прикордонного режиму складено протоколи за статтею 202 КУпАП та винесено постанови про накладення штрафів", - повідомили в Держприкордонслужбі.

Біля морського кордону України за тиждень зафіксували 43 іноземні суднаБіля морського кордону України за тиждень зафіксували 43 іноземні суднаБіля морського кордону України за тиждень зафіксували 43 іноземні суднаБіля морського кордону України за тиждень зафіксували 43 іноземні суднаБіля морського кордону України за тиждень зафіксували 43 іноземні суднаБіля морського кордону України за тиждень зафіксували 43 іноземні судна

Фото: охорона морського кордону (dpsu.gov.ua)

Нагадаємо, нещодавно флагман Військово-морських сил України фрегат "Гетьман Сагайдачний" покинув Одеський порт. Протягом кількох днів у відкритому морі будуть проводитися маневри у складі тактичної групи за участю морської авіації.