ua en ru

Поблизу Диканьки сталася ДТП за участю "швидкої", одна людина загинула

Поблизу Диканьки сталася ДТП за участю "швидкої", одна людина загинула Фото: ДТП поблизу Диканьки

Наразі правоохоронці з’ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди

Поблизу Диканьки (Полтавська область) сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю "швидкої". В результаті аварії одна людина загинула, одна отримала поранення, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Полтавській області.

Як зазначається, ДТП поблизу Диканьки сталася сьогодні, 15 лютого 2016 року, близько 7 години ранку на 157 км автодороги Полтава-Суми.

"За попередньою інформацією, 27-річний водій мікроавтобуса "Мерседес-Спринтер" виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з автомобілем "Джиллі" під керуванням 39-річного мешканця села Супрунівка Полтавського району", - йдеться у повідомленні.

Поблизу Диканьки сталася ДТП за участю "швидкої", одна людина загинула

Фото: ДТП поблизу Диканьки

Як зазначається, після зупинки, учасники ДТП поблизу Диканьки вийшли з транспортних засобів. У цей час зі сторони Полтави рухалася карета швидкої медичної допомоги під керуванням 39-річного полтавця, який смертельно травмував водія авто "Джиллі" та травмував 30-річного мешканця села Супрунівка, пасажира авто "Джиллі".

"Крім цього, 29-річний водій автомобіля "Део-Ланос" скоїв зіткнення з мікроавтобусом "Мерседес-Спринтер", який після ДТП знаходився на проїжджій частині. Внаслідок ДТП одна людина загинула та одна травмована. Останній доставлений до Диканської ЦРЛ", - йдеться у повідомленні.

Поблизу Диканьки сталася ДТП за участю "швидкої", одна людина загинула

Фото: ДТП

Повідомляється, що наразі правоохоронці з'ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди. Вирішується питання щодо внесення факту до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) - санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 2 лютого відбулося смертельне ДТП у Харкові, за участю машини швидкої допомоги і пасажирського автобуса №204.