ua en ru

У Харкові сталося ДТП зі "швидкою": багато жертв і постраждалих

У Харкові сталося ДТП зі "швидкою": багато жертв і постраждалих Фото: ДТП у Харкові

ДТП сталося на пр. Тракторобудівників, в районі будинку №1

Смертельне ДТП У Харкові відбулося сьогодні, 2 лютого, за участю машини швидкої допомоги і пасажирського автобуса №204. Про це йдеться в повідомленні прес-служба міськради.

Повідомляється, що ДТП сталося на пр. Тракторобудівників, в районі будинку №1.

"За попередньою інформацією, "швидка" виїхала на зустрічну смугу руху, де скоїла лобове зіткнення з автобусом. В результаті аварії водій "швидкої" загинула на місці, також загинула фельдшер. Крім того, ще вісім людей доставили в обласну клінічну травматологічну лікарню", - йдеться в повідомленні.

В той же час мати з дитиною, якого з лікарні ім. Мещанінова перевозили в 16-ї лікарні, поліцейські доставили з місця події в міську лікарню №18, де дитині зараз роблять термінову операцію.

Нагадаємо, 29 січня 2016 року в Дніпропетровську трамвай врізався військовий бронетранспортер (БТР), в результаті чого постраждала водій трамвая. Згідно з інформацією очевидців, ДТП сталося через бронетранспортера, выезжавшего на вулицю Ленінградську в районі Амурського (Старого) мосту, - він не успутил дорогу трамваю.

Крім того, раніше повідомлялося, що 24 січня заступник голови Мінспорту збив жінку на пішохідному переході.

"Прокуратура Рівненської області взяла на контроль хід розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 1 ст. 286 КК України за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 23.01.2016 близько 18 год в Корецькому районі за участю заступника Міністра молоді і спорту України. На 261 кілометрі автомобільної траси "Київ-Чоп" чиновник, керуючи автомобілем "Тойота Кемрі" (рухався в напрямку столиці), скоїв наїзд на 61-річну мешканку села Старий Корець на пішохідному переході, який не висвітлювався", - повідомляє прес-служба прокуратури Рівненської області.