ua en ru

Біля берегів Туреччини потонув човен з мігрантами, загинули 9 осіб

Біля берегів Туреччини потонув човен з мігрантами, загинули 9 осіб Ілюстративне фото (UNHCR UN Біженець Agency)

Ще 25 людей вважаються зниклими без вести

Біля берегів Туреччини потонув човен, на якому знаходилися мігранти. В результаті загинули дев'ять осіб, ще 25 вважаються зниклими без вести, про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на Reuters.

Як повідомляється, човен потонув в районі Ізміра. Всього на човні знаходилося близько 35 осіб. Однак, не повідомляється звідки і куди саме це судно прямувало.

"9 людей загинули, а 25 вважаються зниклими безвісті в результаті катастрофи човна, який перевозив біженців неподалік західного узбережжя Туреччини в районі Ізміра", - сказано в повідомленні.

На даний момент тривають пошуки зниклих людей.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Танзанії на озері Вікторія перекинувся пором, у результаті інциденту загинули не менше 180 осіб.

Нагадаємо, що пором MV Nyerere зазнав аварії 20 вересня вдень всього в декількох метрах від пристані на Укерове, найбільшому острові озера Вікторія, який є частиною Танзанії. Раніше повідомлялося про 37 вижили.

Відзначимо, в липні в Таїланді в результаті краху туристичної човни Phoenix, що стався на південь від острова Пхукет, загинули понад 40 осіб. Човен Phoenix з 93 туристами і 12 гідами перекинулася біля Пхукета 5 липня. Більшість туристів є громадянами Китаю. Судно перекинулося через набігу великої хвилі.