ua en ru

Війна на Донбасі: терористи обстріляли з "Градів" Авдіївку та Опитне

Війна на Донбасі: терористи обстріляли з "Градів" Авдіївку та Опитне Фото: постріл із "Граду" (mil.gov.ua)

По населених пунктах загалом було випущено 247 реактивних снарядів

Сьогодні, 5 листопада 2017 року, підтримувані Росією бойовики обстріляли з реактивних систем залпового вогню прифронтові населені пункти Донецької області - під удар із "Градів" практично одночасно потрапили населені пункти Авдіївка та Опитне. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"По Авдіївці російськими найманцями було випущено 137, а по Опитному - 110 реактивних снарядів. Цинічно порушуючи Мінські домовленості, незаконні збройні формування окремих районів Донецької області в черговий раз ставлять під загрозу життя мирних жителів", - йдеться в повідомленні.

У штабі АТО переконані - це в черговий раз засвідчує, що керівництво бойовиків навмисно йде на подальше загострення конфлікту та вкотре демонструє небажання дотримуватися режиму припинення вогню і свідомо порушує Мінські домовленості.

Сьогодні, 5 листопада, бойовики, грубо порушуючи мирні домовленості, обстріляли з реактивних систем залпового вогню приф...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 5 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції загострилася ситуація на Маріупольському напрямку.