ua en ru

СЦКК заявляє про загострення ситуації на Маріупольському напрямку

СЦКК заявляє про загострення ситуації на Маріупольському напрямку Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики обстріляли українські позиції з мінометів та інших озброєнь

В зоні проведення антитерористичної операції загострилася ситуація на Маріупольському напрямку. Про це йдеться в повідомленні української сторони Спільного центру контролю і координації режиму припинення вогню в Facebook.

Повідомляється, що з ранку формування самопроголошеної ДНР здійснили провокаційні обстріли з мінометів, великокаліберних кулеметів і гранатометів позицій підрозділів Збройних сил України на околиці населеного пункту Водяне поблизу Маріуполя Донецької області.

"Наслідки обстрілів уточнюються. Українська сторона СЦКК заявляє, що обстріли проводилися з метою провокації", - йдеться в повідомленні.

Також в СЦКК відзначили, що сили АТО не відповідали на провокації.

#АТОподії #Donbas #ATOnews УКРАЇНСЬКА СТОРОНА СЦКК: ЗАГОСТРЕННЯ ОБСТАНОВКИ НА МАРІУПОЛЬСЬКОМУ НАПРЯМКУ З ранку 5 лист...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 5 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донецькій фільтрувальній станції через обстріл пошкоджено резервний хлоропровід. Станція забезпечує питною водою мешканців Авдіївки, частини Донецька (Куйбишевський, Кіровський, Петровський водопровідні вузли), а також Ясинуватої.