ua en ru

На сході України зникли безвісті понад тисяча осіб, - МВС

На сході України зникли безвісті понад тисяча осіб, - МВС Фото: Анастасія Дєєва (mvs.gov.ua)

Метою МВС і Червоного Хреста є "налагодження взаємодії з родинами зниклих безвісті", зазначила заммінстра внутрішніх справ Дєєва

З початку збройного конфлікту на сході України зникли понад тисяча осіб. Про це повідомила заступник міністра внутрішніх справ України з питань євроінтеграції Анастасія Дєєва під час представлення Міжнародним комітетом Червоного Хреста в Україні звіту про результати оцінки потреб сімей. Про це пише прес-служба МВС.

"Із початку збройного конфлікту на сході нашої країни Міністерство внутрішніх справ активно співпрацює з Міжнародним комітетом Червоного Хреста. Зокрема, у питаннях допомоги родинам зниклих безвісті, яких, за останніми даними, понад тисяча. Це як військові, так і цивільні особи", - заявила Дєєва.

Вона зазначила, що метою МВС і Червоного Хреста є "налагодження взаємодії з родинами зниклих безвісті, з’ясування їхніх потреб і за наявних ресурсів та законодавства належним чином задоволення цих потреб".

Нагадаємо, 12 серпня на Донбасі знайшли тіло загиблого полковника Національної гвардії України Олександра Бойка, зниклого 3 червня 2017 року під час бойового завдання під Попасною.