ua en ru

Питання ефективного маркетингу в готелях обговорять на бізнес-форумі в Києві

У Києві 29 березня пройде бізнес-форум, основними завданнями якого є огляд поточного стану та перспектив розвитку малих готелів України, отримання інформації про чинне законодавство, маркетингу в сфері надання послуг готелів та індивідуальних засобів розміщення, а також сприяння розвитку та просуванню малих готелів та апартаментів в Україну.

Модератором конференції виступить директор з маркетингу курорту PalmiraPalace Олег Фесенко. За його словами еффектівность маркетингових інструментів, на яку буде зроблений упор на форумі, на сьогоднішній день є дуже актуальною темою для готельного бізнесу.

"Правильно вибудувана система маркетингу в готелі дозволить збільшити прибуток готелів в рази, проте далеко не всі на сьогоднішній день мають уявлення про те, що ж таке ефективна система маркетингу. Особливу увагу на форумі буде приділено інтернет-маркетингу, про який багато готельєри сьогодні мають дуже туманне уявлення ", - говорить Олег Фесенко.
Крім того, на бізнес-форумі вперше буде презентовано унікальну доповідь експерта по сервісу курорту PalmiraPalace Ірини Потоцької "Сервіс, як інструмент маркетингу".

Організатори: ITE GroupPLc. (Великобританія) і "Прем'єр Експо" (Україна). Співорганізатор: Асоціація малих готелів та апартаментів України.

Форум пройде в Міжнародному виставковому центрі в рамках Міжнародної виставки Hotel & RestaurantExpoUkraine - "Готельний та ресторанний бізнес України" відбудеться Міжнародний Бізнес-форум "Малі готелі та апартаменти в Україні". Форум відвідають представники державних структур, галузі туризму та сфери послуг, власники і керівники готелів та апартаментів, туристичні компанії.