ua en ru

Питання заміни керівництва НАК "Нафтогаз України" зараз не актуальне, - Ставицький

До закінчення опалювального сезону в Україні не планується заміна керівництва НАК "Нафтогаз України". Про це перед початком засідання уряду заявив міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, на питання журналістів, чи буде найближчим часом мінятися керівництво НАК "Нафтогаз України", Ставицький зазначив: "Зараз це питання не актуальне - йде опалювальний сезон і ми працюємо".

Відзначимо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що в "Нафтогазі" можуть змінити керівництво.

Нагадаємо, головою правління НАК "Нафтогаз України" на сьогоднішній день є Євген Бакулін, який очолює компанію з березня 2010 р.

НАК "Нафтогаз України" є вертикально інтегрованою нафтогазовою компанією, яка здійснює повний цикл операцій з розвідки та розробки родовищ, експлуатаційного і розвідувального буріння, транспортування і зберігання нафти і газу, постачання природного і зрідженого газу споживачам. Понад 90% нафти і газу в Україні видобувається підприємствами НАК. "Нафтогаз" здійснює переробку газу, нафти і конденсату на п'яти газопереробних заводах, виробляючи на них скраплений газ, моторні палива та інші види нафтопродуктів. Компанія також має власну мережу автозаправних станцій.

Читайте також: Fitch підтвердило рейтинги "Нафтогазу" на рівні CCC