ua en ru

Питання звільнення Тимошенко може бути розглянуто 24 жовтня

Питання звільнення екс-прем'єр-міністр України Юлії Тимошенко на підставі клопотання місії Патріка Кокса і Олександра Кваснєвського може бути розглянуто 24 жовтня 2013 р. Про це "Комерсант-Україна" повідомив член комісії при Президентові України з питань помилування Сергій Гриневецький (Партія регіонів).

"Це питання ще не розглядалося на засіданні комісії при Президентові з питань помилування. Найближче засідання комісії призначене на 24 жовтня", - повідомив Гриневецький.

При цьому ситуацію, пов'язану з виїздом Юлії Тимошенко за кордон, в опозиції планують розглянути сьогодні в 9:00 на ранковому засіданні фракції "Батьківщина". "Наші хлопці всі вихідні займалися розробкою власного законопроекту на цю тему. Що ми будемо робити - вирішимо вранці на засіданні фракції. В понеділок я зустрінуся з Президентом Чехії (Мілошем Земаном), крім того, для нас важливо, що Патрік Кокс і Олександр Квасьнєвський повертаються в Україну", - заявила виданню нардеп від "Батьківщини" Олександра Кужель.

Зазначимо, моніторингова місія Європейського парламенту, очолювана Петом Коксом і Олександром Квасьнєвським, перебуватиме з робочим візитом в Україні 21-22 жовтня 2013 р.