ua en ru

Питання про дострокові вибори Ради знято з порядку денного, - представник Януковича

Питання про дострокові вибори Верховної Ради знято з порядку денного. Про це журналістам заявив представник Президента Віктора Януковича у Раді, нардеп від Партії регіонів Юрій Мірошниченко

Питання про дострокові вибори Верховної Ради знято з порядку денного. Про це журналістам заявив представник Президента Віктора Януковича у Раді, нардеп від Партії регіонів Юрій Мірошниченко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Питання про дострокові вибори знято з порядку денного. Це питання неактуальне. Враховуючи, що прийнятий закон про амністію, він почав працювати", - сказав Мірошниченко.

При цьому Мірошниченко прогнозує, що сьогодні Рада почне роботу з відкриття сесії. "Потім ми побачимо готовність опозиції працювати... Очевидно, потім ми продовжимо консультації", - зазначив він.

Нагадаємо, минулого тижня, напередодні голосування по закону про звільнення від кримінальної відповідальності учасників Євромайдану, Янукович пригрозив розпуском Ради у разі, якщо закон не буде прийнятий. Після цього 29 січня Рада прийняла закон 232 голосами.