ua en ru

Питання екстрадиції Саакашвілі відноситься до звичайного правового контексту, - МЗС Грузії

Питання екстрадиції Саакашвілі відноситься до звичайного правового контексту, - МЗС Грузії Фото: Михайло Джанелідзе (facebook.com-mfageorgia)

Глава МЗС Грузії прокоментував заяву Саакашвілі щодо того, що ГПУ запустила процес по його екстрадиції

Питання екстрадиції колишнього президента Грузії, екс-голови Одеської обласної держадміністрації Михайла Саакашвілі відноситься до звичайного правового контексту. Про це заявив міністр закордонних справ Грузії Михайло Джанелідзе, повідомляє видання "Грузія онлайн".

"Відповідь уряду Грузії на це питання однозначна. У цього питання є правовий вимір, і всі кроки будуть зроблені відповідні", - заявив глава грузинського МЗС.

Таким чином, міністр прокоментував заяву Саакашвілі щодо того, що Генеральна прокуратура України запустила процес по його екстрадиції.

Нагадаємо, раніше Саакашвілі заявив, що генеральний прокурор України Юрій Луценко почав підготовку документів для його екстрадиції до Грузії.

"У ці дні генпрокурор Луценко запустив процес підготовки документів з метою мого арешту та екстрадиції до Грузії за дії періоду мого президентства", - заявив Саакашвілі.