ua en ru

Саакашвілі заявив, що Луценко готує документи для його екстрадиції в Грузію

Саакашвілі заявив, що Луценко готує документи для його екстрадиції в Грузію Фото: Міхеїл Саакашвілі (Кравс Євген / УНІАН)

Грузинський політик допускає свій арешт в Україні

Колишній голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що Генеральний прокурор України Юрій Луценко розпочав підготовку документів для його екстрадиції в Грузію. Про це колишній грузинський президент 28 жовтня 2017 року написав у своєму Facebook.

"У ці дні генпрокурор Луценко запустив процес підготовки документів з метою мого арешту та екстрадиції до Грузії за дії періоду мого президентства", - йдеться в повідомленні Саакашвілі в соцмережі.

За його словами, Луценко "реально був найкращим знавцем моїх справ під час президентства".

У ці дні генпрокурор Луценко запустив процес підготовки документів з метою мого арешту та екстрадиції до Грузії за дії п...

Опубліковано Mikheil Saakashvili 28 жовтня 2017 р.

Крім того, Саакашвілі виклав відеозвернення, в якому закликав людей прийти на віче під Верховною Радою 29 жовтня, яке заплановане на 12:00 неділі.

Нагадаємо, раніше екс-глава Одеської облдержадміністрації Михайло Саакашвілі заявив, що йому надійшли документи з Адміністрації президента України про позбавлення його громадянства.