ua en ru

Питання надзвичайного стану на жодній нараді не розглядалося, - Рибак

Питання надзвичайного стану на жодній нараді не розглядалося.

Питання надзвичайного стану на жодній нараді не розглядалося. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив голова Верховної Ради Володимир Рибак, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я беру участь у багатьох нарадах по врегулюванню соціально-економічної кризи, яка є в нашій державі, але Президент однозначно ставить завдання перед виконавчою владою, просить парламент, органи місцевого самоврядування не застосовувати ніяких насильницьких методів вирішення цієї проблеми... що стосується надзвичайного стану, ні на одній нараді це питання ні на якому рівні не розглядається... я знаю точно, що ніякого надзвичайного стану не може бути. Нам треба все зробити, щоб більше...крові не було", - сказав Рибак.

Раніше повідомлялося, що Європейський Союз може застосувати персональні санкції проти народних депутатів, які проголосують за введення надзвичайного стану в Україні.

Крім цього, в.о. міністра юстиції України Олена Лукаш зазначала, що питання про введення надзвичайного стану в Україні поки не розглядається.