ua en ru

Озброєні люди в масках погрожують компанії-управителю 3 поверхів "Гуллівера", - АРМА

Озброєні люди в масках погрожують компанії-управителю 3 поверхів "Гуллівера", - АРМА Фото: бізнес-центр "Гуллівер" (РБК-Україна)

Про загрозу вже проінформовані правоохоронні органи

Невідомі особи у масках та зі зброєю погрожують представникам компанії-управителя, яким сьогодні було передано в управління три поверхи бізнес-центру "Гуллівер". Про це повідомляє Агентство з розшуку менеджменту активів (АРМА).

"Невстановлені особи в масках та озброєні холодною зброєю, кийками та помповими рушницями погрожують представникам компанії-управителя, яким сьогодні було передано в управління три поверхи бізнес-центру "Гуллівер"", - йдеться у повідомленні.

ТЕРМІНОВА НОВИНА! За даними Національного агентства невстановлені особи в масках та озброєні холодною зброєю, кийками та...

Опубліковано Агентство з Розшуку та Менеджменту Активів - АРМА 8 лютого 2018 р.

Зазначається, що наразі єдиним законним володільцем зазначених приміщень є компанія-управитель на підставі договору управління майном.

"Відповідно, всі перешкоди такому управлінню є незаконними та порушують як права компанії-управителя, так і зазначене рішення слідчого судді, що є кримінально караним діянням", - повідомляє АРМА.

Також в агентстві додали, що про загрозу вже проінформовані правоохоронні органи.

Нагадаємо, у четвер, 8 лютого, приміщення столичного бізнес-центру "Гулівер", які займає холдинг "Вєсті", були передані керуючій компанії. Військова прокуратура та поліція забезпечили передачу приміщень на 31, 32 і 33 поверхах "Гуллівера" в управління АРМА. На даний момент агентство фактично передало ці приміщення керуючій компанії згідно з укладеним договором управління майном.

Раніше повідомлялося, що силовики заблокували редакцію газети "Вєсті" і не пропускають співробітників на роботу. Згідно з рішенням суду, АРМА передано заарештовані 31, 32 і 33 поверхи торгово-офісного комплексу "Гулівер", які займає медіа-холдинг.